Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Hämta själv eller Fri frakt vid 1 499 kr

Damasker

Att kunna matcha med ett par snygga damasker eller skydd är alltid snyggt och praktiskt. Vi alla vill skydda våra hästars ben från slag vid ridning och hagvistelse.

Hos oss hittar du skydd och damasker som håller vad de lovar!

Damasker från Ridsportsbutiken

Strykkappor eller damasker använder du använder till din häst när den rids, leds eller vistas i hage. Hos oss hittar du underbart snygga dressyrskydd från bla Mattes, slitstarka snygga skydd från LeMieux eller prisvärda damasker från Hansbo Sport eller Källquist Equestrian

Vi har nogrannt valt ut dessa benskydd och damasker som ska skydda din hästs senor och ben från skador vid både hoppning, ridning i terrängen och på dressyrbanan. 

Skydden med ludd från Hansbo Sport är omåttligt populära hos oss. De finns i brunt, svart och vitt och används av ryttare som vill ha ett stabilt och bra skydd. De fungerar både för ridning och i hagen och är lätta att ta av och på.

Vår favorit bland skydd kommer från Mattes! Dessa skydd är mjukt och skönt för hästens ben, hindrar att sand kommer innanför skyddet med sin luddiga kant. Samt att de har en fantastiskt passform för kotan. Att du sen kan välja färg på skalet samt vilken färg du vill ha på fårskinnet gör ju inte saken sämre