Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Hämta själv eller Fri frakt vid 1 499 kr

GDPR


GDPR/INTEGRITETSPOLICY

För Ridsportsbutiken är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. 

VAD ÄR EN PERSONUPPGIFT OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser. 

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas. 

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

För de behandlingar som sker inom Ridsportsbutikens verksamhet är Ridsportsbutiken personuppgiftsansvarig. 

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG OCH VARFÖR?

Vi behandlar i huvudsak ditt namn, adress, personnummer och kontaktuppgifter såsom telefon samt mailadress..

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna fullfölja er order från beställning till leverans.

AKTÖRER SOM ÄR SJÄLVSTÄNDIGT PERSONUPPGIFTSANSVARIGA

Vi delar även dina personuppgifter med vissa andra aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga, till exempel Klarna Checkout för genomförande av betalning samt vid för leverans. När dina personuppgifter delas med en aktör som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller den organisationens integritetspolicy och personuppgiftshantering.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning till exempel sparas minst sju år.

VAD ÄR DINA RÄTTIGHETER VID EN LAGD ORDER?

Vid lagd order har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG OCH VARFÖR?

Vi behandlar i huvudsak ditt namn, adress, personnummer och kontaktuppgifter såsom telefon samt mailadress..

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna fullfölja er order från beställning till leverans.

KONTAKTA OSS VID FRÅGOR KRING HUR VI BEHANDLAR PERSONUPPGIFTER

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta info@ridsportsbutiken.se  

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.